Webshop - Gratis levering vanaf 50€
Ons restaurant is open voor take-away
Gehaast? Geef ons een seintje - 0477 63 55 96
Vegan parmezaan

Vegan parmezaan

  •  Vegan kaas
  • Easy Peazy 
  •  veel
  • 10

vegan parmezaan recept knolkool

Til de kaassmaak van edelgistvlokken naar een hoger niveau door wat knoflook- en uienpoeder toe te voegen. Wist je trouwens dat edelgist een uitstekende bron van vitamine B12 en proteïne is? Gebruik de vegan parmezaan als afwerking van je favoriete pastagerecht, toast avocado of salade. 

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten in een blender en blend. Voeg eventueel wat gerookt paprikapoeder toe voor een vollere smaak. 
  2. Bewaar in donker en koel in een potje. Bewaart makkelijk 1 maand. 

Tip: experimenteer eens met andere zaden en noten zoals cashew of walnoot. Of rooster eerst de sesamzaadjes. 

knol&kool

Producten uit het artikel

NATU FOOD
Edelgistvlokken BIO
€ 4,50
Slechts 11 artikelen op voorraad!
Uitverkocht
BioToday
Edelgistvlokken BIO
Normale prijs € 4,30 Verkoopprijs€ 3,99 Bespaar 7%
Veghro
Uienpoeder BIO
€ 3,47
Slechts 10 artikelen op voorraad!
Veghro
Knoflookpoeder BIO
€ 4,99
Slechts 1 artikelen op voorraad!
Veghro
Cayenne Peper BIO
€ 5,84
Slechts 2 artikelen op voorraad!